شرکت China Energy درحال برنامهریزی برای ساخت نیروگاه خورشیدی شناور ۱۰۰۰ مگاواتی در زیمبابوه
رویترز- شرکت مهندسی انرژی چین (China Energy) پیشنهاد ساخت یک نیروگاه خورشیدی شناور ۱۰۰۰ مگاواتی را بر روی سد کاریبا زیمبابوه با هزینهای نزدیک به یک میلیارد دلار داده است.
این کشور ِآفریقای جنوبی در حال حاضر کمتر از نیمی از تقاضای برق ۱۷۰۰ مگاواتی خود را به دلیل عملکرد ضعیف نیروگاههای زغالسنگ قدیمی و سطح پایین آب که بر تولید نیروگاه برق آبی ۱۰۵۰ مگاواتی آن در کاریبا تاثیر میگذارد، تولید میکند.
نصب ۱.۸ میلیون پنل خورشیدی
طبق گزارشات رویترز، پیشنهاد China Energy که به شرکت دولتی برق زیمبابوه و یک کنسرسیوم خصوصی از مصرف کنندگان برق صنعتی این کشور ارائه شده است، شامل نصب حدود ۱.۸ میلیون پنل خورشیدی با هزینه ۹۸۷ میلیون دلار است.
مزرعه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی شناور
بنابر گزارشات “حوزه کاری این پروژه شامل طراحی، تهیه، ساخت و راهاندازی یک مزرعه خورشیدی شناور ۱۰۰۰ مگاواتی متناوب و ایستگاه تقویت کننده ۳۳۰ کیلوولت / ۳۳ کیلوولت است”. همچنین این پروژه شامل یک خط انتقال از ایستگاه تقویت کننده به یک ایستگاه فرعی در کاریبا میشود.
بر اساس اسناد، شرکت انرژی چین به تازگی دو پروژه خورشیدی شناور را در استان شاندونگ چین و تایلند تکمیل کرده است.
روی آوردن زیمبابوه به منابع تجدیدپذیر برای برق بلند مدت
زیمبابوه هفته گذشته شروع به تولید برق از اولین نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی رغالسنگ جدید خود با سرمایهگداری چین در شهر هوانگ کرد، اما قصد دارد برای تامین برق بلند مدت خود به منابع انرژی تجدیدپذیر روی آورد.
همچنین دولت در دسامبر سال گذشته، مشوقهایی برای راهاندازی پروژههای خورشیدی با ظرفیت ۱۱۰۰ مگاوات تا سال ۲۰۲۵ را معرفی کرد.
بدون دیدگاه