همانظور که امروزه مشاهده میکنیم با شروع فصل گرما، با وجود گرمای تحملناپذیر، کولرها و دستگاههای تهویه شروع به کار کردن و در نتیجه این امر، شاهد بالاتر رفتن مصرف برق در کشور هستیم.
البته موارد دیگری هم همانند دستگاههای استخراج ارز دیجیتال نیز در جهان امروزی در این امر تاثیر زیادی داشتهاند که در این قسمت به آنها نمیپردازیم.
پس در نتیجه، اگر دولت منابع کافی تولید انرژی را پیشبینی نکرده باشد، شبکه برق سراسری نمیتواند برق مورد نیاز صنایع و همچنین مردم را عرضه کند و ما شاهد قطع برق خواهیم بود.
این موضوع میتواند در مواقعی صدمات جدی و جبرانناپذیری به جامعه مخصوصا به بخش درمان و پزشکی وارد کند و جان افراد در معرض خطر قرار گیرد.
با وجود شروع فصل پیک مصرف برق، باید چه کار کرد؟
استفاده از پنلهای خورشیدی یکی از راهکارهای مناسب و راحت برای رفع این معضل است.
بررسی راهکارها:
نیروگاههای خورشیدی به دو نوع جدا از شبکه (off grid) و متصل به شبکه (on grid) تقسیم میگردد.
نیروگاه جدا از شبکه (off grid):
در این نیروگاه، باتری مهمترین عضو و بخشی جدانشدنی محسوب میگردد.
برای استفاده از این نوع نیروگاه، باید ساعتهای استفاده و توان مصرفی دستگاهها مورد توجه باشد و لحاظ گردد.
همچنین از دستگاه اینورتر شارژر میتوان برای مواقعی که میخواهیم از برق خورشیدی به عنوان برق پشتیبان و یا اضطراری استفاده کنیم، بهره برد. در این حالت، انرژی مورد نیاز در باتری ذخیره میشود تا در صورت اضطرار و نیاز بتوان از این انرژی استفاده کرد.
منبع تولید انرژی میتواند پنل خورشیدی و یا برق شهری باشد.
آیا اینورترشارژرها استفادهی دیگری نیاز دارند؟
بله سانورترها و یا همان اینورتر شارژرها، برای کم کردن هزینههای برق نیز به کار گرفته میشوند چراکه معمولا دارای قابلیت برنامهریزی برای استفاده از برق خورشیدی و یا برق شهری هستند و بنا به موقعیت الویت خود را برای به کارگیری منبع برق تغییر میدهند.
به طور مثال میتوانیم اولویت تامین برق خود را بر روی پنلهای خورشیدی تنظیم کرده و در صورتی که پنل خورشیدی پاسخگوی انرژی مورد نیاز نباشد، برق شهری وارد مدار میگردد و جایگزین میشود.
بدون دیدگاه